BulutTahsilat -BULUTTAHSİLAT İLE ZAMAN KAYBI YOK

BULUTTAHSİLAT İLE ZAMAN KAYBI YOK

Hayatta üretmek ve ürettiğin değerin karşılığını almak gibisi yok. Çalıştığımız ofisler, kurduğumuz şirketler, hayata geçmesi için uğraştığımız girişimler, işte tam da bu tatmini yaşayabilme imkanı sunuyor bizlere.

BULUTTAHSİLAT İLE ZAMAN KAYBI YOK

4 Mart 2019

Twitter-icon
BulutTahsilat ile Zaman Kaybı Yok
 
Hayatta üretmek ve ürettiğin değerin karşılığını almak gibisi yok. Çalıştığımız ofisler, kurduğumuz şirketler, hayata geçmesi için uğraştığımız girişimler, işte tam da bu tatmini yaşayabilme imkanı sunuyor bizlere.
 
Çoğu zaman hayallerimizi gerçeğe dönüştüren ticari faaliyetlerin, beraberinde getirdiği sorunları da görmezden gelemeyiz elbette. Şöyle bir senaryo düşünelim; İstanbul merkezli bir şirket kurdunuz, bu şirketin farklı ülkelerde devam eden iş süreçleri, satın almaları ve belki de satışları var. Şirketiniz çok büyük ölçekli bir yapı ya da kendi halinde bir aile girişimi olabilir fakat mutlaka temas etmeniz gereken, mali süreç ve operasyonlarınızı yürüttüğünüz bankalar olmazsa olmazınız.
 
“Ankara bayisi Mart ödemesini yapmış mı? Hollanda’daki müşterimiz son taksitini göndermiş mi? Hafta sonu bankadan bu bilgileri ben nasıl alırım!”
 
Özellikle ticari işletmelerin, ticari faaliyetlerini yürüttüğü banka hesaplarını düzenli olarak takip edebilmesi, hem alacaklarını hem de ödemelerini planlayabilmesi için oldukça önemli.
 
BulutTahsilat, tam da bu noktada sizin en büyük desteğiniz.
 
Çünkü BulutTahsilat dilediğiniz zaman, dilediğiniz banka hesaplarını tek bir ekranda karşınıza getiriyor.
 
Örneğin, gelen ödemelerinizin kimler tarafından yapıldığını tespit edebilen bu sistem aynı zamanda bu ödemeye bağlı olarak gerçekleştirilen diğer işlemleri de yine aynı ekranda size sunuyor.
 
Tüm banka hesaplarınızdaki bakiyeleri ve hesap hareketlerini tek bir ekranda takip edebilmenize olanak veren
BulutTahsilat, Türk Lirası veya döviz ayrımı yapmaksızın hesaplarınızı dinliyor ve sizi bilgilendiriyor.

 
BulutTahsilat 7/24 Çalışır
 
Banka hesaplarını takip etmek üzere görevlendirmek istediğiniz personeliniz, artık günlük diğer işleriyle ilgilenebilir. Ya da siz, toplantı trafiğinizin arasında bankaya gitmek zorunda kalmaz, akıllı telefonunuz aracılığıyla tüm hesaplarınızı takip edip kahvenizi yudumlayabilirsiniz.
 
BulutTahsilat, hafta içi mesai dışı saatlerde, öğle aralarında, hafta sonları ya da resmi tatillerde sizin için çalışmaya devam eder ve istediğiniz bilgiyi istediğiniz an ekranınıza taşır.
 
Para transferi gibi işlemler hakkında müşterilerinizle gerçekleştirmek zorunda kaldığınız e-posta ya da telefon trafiğini de en aza indiren BulutTahsilat, size ve işletmenize zaman kazandırırken, personelinizin iş yükünü hafifleterek motivasyonunu yükseltir.
 
Tüm mobil platformlar üzerinden hesaplarınızı takip etmenize imkân veren BulutTahsilat ile zaman yönetimi artık daha kolay.
 
Siz de BulutTahsilat hakkında daha detaylı bilgi almak ve demo talebinde bulunmak isterseniz hemen tıklayın!


Twitter-icon
Önceki Yazılar
...
PSD VE PSD2 NEDİR ?

2009 yılında Avrupa Birliği ülkelerinde ortaya çıkan Ödeme Hizmetleri Kanununa (PSD-Payment Services Directive) denir.

...
BULUTTAHSİLAT 25 BANKA ENTEGRASYONU İLE YAYINDA!

BulutTahsilat Akbank, alBaraka, AlternatifBank, Buragan Bank, DenizBank, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbank, HSBC, ICBC, ING, KuveytTürk, odeabank, QNB Finansbank ...

BulutTahsilat - Referanslar