BulutTahsilat -BULUTTAHSİLAT - POS DETAY RAPOR

BULUTTAHSİLAT - POS DETAY RAPOR

Günümüzde firmalar, Fiziki ve Sanal Poslarından geçirdikleri tahsilat işlemlerini tek tek bankalardan dosya alıp üzerinde ...

BULUTTAHSİLAT - POS DETAY RAPOR

18 Mart 2019

Twitter-icon
BulutTahsilat - POS Detay Rapor

Günümüzde firmalar, Fiziki ve Sanal Poslarından geçirdikleri tahsilat işlemlerini tek tek bankalardan dosya alıp üzerinde düzenlemeler yaparak muhasebeleştirmektedirler.

Manuel olarak yapılan bu işlemler, bankalardan alınan dosyaların format ve içeriğinin farklılığı nedeniyle firmalara zaman ve enerji kaybına neden olmakta ve birçok hatayı da beraberinde getirmektedir.

BulutTahsilat - POS Detay Rapor; bankaların oluşturduğu raporları tek bir desen haline getirerek kolay yönetim imkanı sağlamaktadır. Böylece işlem tutarı, komisyon tutarı, valör tarihi ve hesaba geçecek olan tutarları tek ekrandan görmenizi ve yönetmenizi sağlamaktadır.

BulutTahsilat - POS Detay Rapor sayesinde peşin, taksitli çekimlerinizi görüntüleyebilir, bu işlemlere bağlı olarak komisyon tutarlarınızın doğruluğunu tespit edebilirsiniz.

Banka hesaplarınıza geçecek POS dönüş tutarlarını önceden görmenize, doğrulamanıza ve yönetmenize imkan tanır.

BulutTahsilat - POS Detay Rapor’ un en önemli özelliklerinden biri hesaba geçecek tutarlarınıza ait Nakit Akış Tablolarını oluşturmasıdır.

Böylece hangi gün hesabınıza ne kadarlık bir tutar geçeceği bilgisini önceden görmenize olanak sağlanmaktadır.
Poslarınızın Üye İş Yeri Adı tanımlarını yapabilir böylece hem Üye İş Yeri bazlı pos raporları alabilir aynı zamanda Üye İşyeri Bazlı karlılığınızı dahi görüntüleyebilirsiniz

BulutTahsilat - POS Detay Raporuyla hangi poslarınızdan hangi kartların geçtiğini görüntüleyebilirsiniz.

BulutTahsilat - POS Detay Raporu sizin adınıza kart kullanım analizini yaparak, Üye İş Yerlerinizin banka pos çekimlerini kontrol ederek raporlanmasını sağlar. Böylece doğru veya hatalı kart çekimlerini tespit eder. Bankaların sizlerden almış olduğu ekstra komisyon bedellerini belirler ve size ait raporlar üretir.
 


Twitter-icon
Önceki Yazılar
...
ZAMAN YÖNETİMİ - 2019 YILINDA GERÇEK ZAMAN GERÇEK OLACAK!

Günümüzde iş ve sorumluluğu ne olursa olsun tüm insanlar zamanlarını etkili ve verimli bir biçimde kullanmak isterler.

...
DÜNDEN BUGÜNE FİNANSAL HİZMETLER

Türkiye’ nin 90’lı yılların mirasını devralarak 2000’ li yılların başında tecrübe ettiği bankacılık krizi kötü bir hatıra olarak hafızalarımızdaki yerini koruyor.

...
SANAL POS ENTEGRASYONU NEDİR ?

VPOS (Virtual Point of Sale) yani Sanal POS, internette kredi kartlarından ödeme alabilmek için geliştirilmiş bir tahsilat sistemidir.

BulutTahsilat - Referanslar