BulutTahsilat -ZAMAN YÖNETİMİ - 2019 YILINDA GERÇEK ZAMAN GERÇEK OLACAK!

ZAMAN YÖNETİMİ - 2019 YILINDA GERÇEK ZAMAN GERÇEK OLACAK!

Günümüzde iş ve sorumluluğu ne olursa olsun tüm insanlar zamanlarını etkili ve verimli bir biçimde kullanmak isterler.

ZAMAN YÖNETİMİ - 2019 YILINDA GERÇEK ZAMAN GERÇEK OLACAK!

18 Mart 2019

Twitter-icon
FinTech Ekosistemine Büyük Katkı Sağlayan Online Banka ile Neler Sağlıyoruz?

Zaman Yönetimi - 2019 yılında gerçek zaman gerçek olacak!

Günümüzde iş ve sorumluluğu ne olursa olsun tüm insanlar zamanlarını etkili ve verimli bir biçimde kullanmak isterler. Çünkü, hemen hemen herkesin belirli bir süre içerisinde yapması gereken pek çok görevi bulunur. Yapılması gereken bu işlerin daha doğru ve daha kısa sürede tamamlanabilmesi için çaba gösteren çalışanlar üzerinde zamana karşı yarıştan kaynaklanan baskı gözlenir.
Basit önlemlerle azaltılabilecek bu baskı eğer zamanında önlenemezse, bireylerin iş yapamaz duruma düşmelerine neden olabilir.

BulutTahsilat – Online Banka ile zamanı yönetmenizi sağlıyoruz. Banka Hesap Hareket’ lerinizi kusursuz bir şekilde yönetiyoruz. Rutin işlerinizi artık otomatik hale getiriyor; günlük, haftalık ve aylık olarak oluşturmanız gereken raporlarınıza saniyeler içerisinde ulaşmanızı sağlıyoruz.

  • Bankalarınıza gelen-giden tüm hareketleri saniyeler içerisinde tespit ediyoruz. Anlık olarak ERP aktarımının yapılmasını ve otomatik olarak muhasebe kayıtlarının oluşmasını sağlıyoruz.
  • Tüm bankalardaki vadeli ve vadesiz mevduat hesaplarınızı, kredi ve çek hesaplarınızı, DBS, DTS ve POS hesaplarınızı tek bir ekrandan görmenizi ve yönetmenizi sağlıyoruz.
  • Tüm banka hesaplarınızdaki online bakiyelerinizi milisaniyeler içerisinde görmenizi sağlıyoruz.
  • Rutin işlerinizi artık otomatik hale getiriyor; günlük, haftalık ve aylık olarak oluşturmanız gereken raporlarınıza saniyeler içerisinde ulaşmanızı sağlıyoruz.
Verimlilik – Az zamanda çok iş

Eğer gün sonunda neden planladığınızdan daha az işi bitirebildiğinizi merak ediyorsanız, bu mevcut çalışma yöntemlerinizden kaynaklanıyor olabilir. Gün sonunda daha çok işi bitirebilmek için daha az zaman ayırmanız gerekiyorsa bu doğru bir noktada olduğunuzu gösteriyor.


Kişilerin yapmaları gereken işler için zamanlarını etkili ve verimli bir biçimde
kullanabilmeleri, üretkenliklerini artırmanın yanı sıra yapmaktan mutlu olacakları işler için zaman bulabilmelerini de sağlıyor.



BulutTahsilat – Online Banka ile çalışan verimliliğini artırıyoruz.
  • ERP/Muhasebe entegrasyonları ile hatalı işlem girişlerinizi önleyerek, zaman ve insan kaynağı verimliliğini arttırıyoruz.
  • Personelin görev başında olmadığı durumlarda bile ödemeleri işliyor, tüm aktarım işlemlerinizi otomatik yapıyoruz.
  • Manuel işlemlerden kaynaklanan hataları sıfıra indiriyoruz.
  • Muhasebe ve finans birimlerinin birbiriyle koordine bir şekilde çalışmasını ve diğer birimlerle de iş birliği yürütülmesini kolaylaştırıyoruz.
Maliyet – Sizin adınıza bütçenizi biz düşünüyoruz!

Günümüz iş dünyasında ve ekonomik şartlarında değişim ve gelişmelere paralel olarak maliyet ve bütçeleme bilgilerinin amaçlara uygun olarak derlenmesi önemli bir rol alıyor.
Doğru maliyet ve bütçeleme şirketlerin rekabet gücünü arttırıyor, doğru hamleler yapabilmesi için önemli bir argüman sağlıyor.
BulutTahsilat – Online Banka ile bütçenize dost bir uygulama sunuyoruz.
  • Banka hesaplarınıza gelen ödemeleri işlemek için harcadığınız iş gücü maliyetini minimize ediyoruz.
  • Personelin görev başında olmadığı durumlarda bile ödemelerin işlenmesini, tüm aktarım işlemlerinin otomatik yapılmasını sağlıyoruz.
  • Banka hesabınıza gelen bir ödemenin yanlış muhasebeleştirilmesinden kaynaklanan zararı minimize ediyoruz.
  • İşgücü mobilitesini arttırıyoruz.
 
 
 
 


Twitter-icon
Önceki Yazılar
...
DÜNDEN BUGÜNE FİNANSAL HİZMETLER

Türkiye’ nin 90’lı yılların mirasını devralarak 2000’ li yılların başında tecrübe ettiği bankacılık krizi kötü bir hatıra olarak hafızalarımızdaki yerini koruyor.

...
SANAL POS ENTEGRASYONU NEDİR ?

VPOS (Virtual Point of Sale) yani Sanal POS, internette kredi kartlarından ödeme alabilmek için geliştirilmiş bir tahsilat sistemidir.

...
BULUTTAHSİLAT İLE ZAMAN KAYBI YOK

Hayatta üretmek ve ürettiğin değerin karşılığını almak gibisi yok. Çalıştığımız ofisler, kurduğumuz şirketler, hayata geçmesi için uğraştığımız girişimler, işte tam da bu tatmini yaşayabilme imkanı sunuyor bizlere.

BulutTahsilat - Referanslar